Място за Вашата реклама

Сряда, 15 Август 2018 10:59

Емигрантите обявиха дата за сваляне на правителството!

Написана от 
Оценете
(8 гласа)
Българите в чужбина обявиха дата за сваляне на правителството! На традиционния вечерен лайф, емигрантите спонтанно решиха да се завърнат заедно в България и да пометат мафията в парламента! Избраха и дата - 16.09.2018 година!


Емигранти от Германия, Англия, Испания, Швеция, Франция, Италия и пр. ще се върнат и ще излязат на протест пред парламента!
Надяват се да се отзоват много хора, които да уважат събитието и с общи усилия да свалят правителството!
Емигрантите не са хора които могат да бъдат излъгани с обещания... Протестът е под мотото " Не преговаряме с престъпници и национални предатели". Те искат сваляне на правителството и съд за всички управлявали от 1989 до сега.
Вече не искат партии в парламента, нито са съгласни някакви си 240 човека безнаказано да присвояват ресурсите на държавата!
Те искат личности, избрани от народа и управление по Швейцарски модел. Решени са да потърсят сметка за откраднатото до момента, дори и това да отнеме време!
Решени са да накарат престъпните крадливи, лъжливи, манипулативни и безскупулни властимащи, довели България до ръба на пропастта, а българите до крайно отчаяние и нежелание да живеят в Родината си да си платят!

Българи, България обезлюдя!!!

Децата й я напуснаха и отидоха да търсят спокоен и уреден живот в чужди Родини! Прокудени завинаги, принудени да оцеляват с тежки гурбети...емигрантите винаги ще я носят в сърцето си! Оставили тук майки и бащи, братя и сестри, някои дори деца...те са твърдо решени на 16 септември да поискат сметка на управляващите!
Българи, има надежда! Елате, за да свалим заедно това престъпно правителство!

Цитатирано:

Против геноцида на Борисов и всички досегашни управляващи мафии.
За какво се борим:
За смяна на системата на управление - чрез референдуми - пряка демокрация, пряко допитване на народа за всяко нещо - местни референдуми, национални референдуми.
Електронно дистанционно гласуване на избори и референдуми на базата на блокчейн технологиите.
Избор на личности, не на партии и търсене на лична отговорност от всяко длъжностно лице.
Възможност за отзоваване на избраното лице.
Пряк избор от народа с възможност за отзоваване на всички длъжности в държавата - Главен прокурор, Министър председател, Президент, министри, кметове, полицейски началници и др.
Пряко гласуване от народа за разпределение на местни и национални
бюджети, европейски фондове и проекти".

Прочетена 21088 пъти
Влезте, за да коментирате
Status API Training Shop Blog About Pricing © 2015 GitHub, Inc. Terms Privacy Security Contact Help
Нагоре